Ingezonden persbericht

Persbericht

LeasePlan en Honac leveren
belangrijke bijdrage project BVOM

Met expertise naar veiliger verkeer

Almere, 10 januari 2003 - Het BVOM (Bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie) heeft alle diensten voor de onopvallende videoauto's van de regionale verkeershandhavingsteams aan de partijen LeasePlan en Honac uitbesteed. BVOM heeft besloten om verkeerszondaars doelgericht aan te pakken. Stelselmatige snelheidsovertreders en gevaarlijke weggebruikers worden gericht opgespoord en vastgelegd. Hiervoor heeft het BVOM de regionale verkeershandhavingsteams voorzien van snelle en onopvallende video-observatievoertuigen. LeasePlan wordt de partner voor het totale wagenparkbeheer. Honac wordt verantwoordelijk voor de inbouw van de zeer geavanceerde video en snelheidsregistratieapparatuur.

Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring met en de specifieke kennis van politievoertuigen heeft BVOM, na een Europese aanbesteding de keuze op de combinatie LeasePlan en Honac laten vallen. LeasePlan heeft al vele jaren een gespecialiseerde afdeling voor het beheer van politievoertuigen met daarin ruim 6.000 voertuigen in beheer. Ook Honac is beslist geen onbekende in de politiewereld. Met een team van 45 mensen werkt men al 30 jaar succesvol aan de op- en inbouw van politievoertuigen.

Vertrouwen

Voor zowel LeasePlan als Honac is de keuze voor deze combinatie een bewijs dat de specialisatie van beide bedrijven op het gebied van politievoertuigen zich loont en zich nu tastbaar laat maken door het ontvangen vertrouwen van het BVOM. De eerste voertuigen zijn inmiddels afgeleverd.


- einde persbericht -