Ingezonden persbericht


Nieuwsbrief - speciale editie

Kom naar de vakbeurs facilitair 2003 in Den Bosch en bekijk de nieuwe Advance VX5000.

Advance Technology en AVT aanwezig op de vakbeurs facilitair 2003.

Advance Technology en AVT zullen beide aanwezig zijn op de vakbeurs facilitair 2003 te Den Bosch. U kunt beide bedrijven vinden op standnummer 119A.

Advance Technology
Zij zal op de beurs haar compleet vernieuwde assortiment innovatieve laptops en webpads tonen. En tijdens de beurs zal zij een nieuw model introduceren. De VX5000. Een beursprimeur dus. Wilt u de beurs komen bezoeken en u heeft nog geen gratis toegangsbewijzen, neem dan even kontakt op met onze afdeling verkoop en zij sturen u de benodigde toegangsbewijzen. Want u wilt toch ook alles weten over het nieuwste model van Advance. Wie tijdens de beurs tot aanschaf overgaat van een Advance laptop kan een aardige beurskorting tegemoet zien.

Advance Voice Technology
AVT zal haar spraakherkenningsproducten en mogelijkheden uitvoerig demonstreren aan het publiek. Middels 2 themapresentaties op de beurs kan iedereen kennismaken met spraakherkenning. Op de stand (119A) zelf zullen er doorlopend demonstraties te zien zijn en is er uiteraard volop de gelegenheid wat dieper op de zaak in te gaan. Uiteraard hebben we ook een interessante beursaanbieding voor u in petto. Kortom reden genoeg om even langs te komen.

Win een gratis pakket spraakherkenning!
Wie op de beurs zijn of haar visitekaartje afgeeft maakt kans op een gratis pakket Dragon NaturallySpeaking Preferred. De winnaar wordt in week 4 via de website bekend gemaakt.

Advance Technology is gespecialiseerd in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment mobiele computers en draagbare oplossingen. Zo heeft Advance voor iedere werksituatie een passend antwoord. Informeer naar onze vrijblijvende demonstraties. Wij komen graag bij u langs.

Advance Technology
Postbus 641 - 2100 AP Heemstede
tel. 023-529 43 44
fax. 023-529 32 33
e-mail: sales@AVTbv.nl