Ingezonden persbericht

Omdat het altijd mooier kan

'Omdat het altijd mooier kan'. Dat is het thema van vormingsavonden die georganiseerd worden voor ieder echtpaar dat belangstelling heeft. Het initiatief hiertoe ligt bij enkele parochies in samenwerking met 'Liefde en Waarheid', een internationale katholieke organisatie, die zelf een tak is van de gemeenschap Emmanuel.
Je huwelijk is iets geweldigs, waaraan je met veel enthousiasme begonnen bent. Hopelijk gaat het allemaal nog steeds naar wens. Maar ...het kan altijd nog beter. Nog mooier. En we weten allemaal dat, mede door de hectiek van het leven, er altijd een risico is dat de sleur zijn intrede doet. Er kunnen vragen rijzen zoals: Hoe kun je een nieuwe impuls aan je huwelijk geven? Hoe kun je je werk combineren met je gezinsleven? En je seksuele relatie: hoe kun je die op echt menselijke en ook gelovige wijze beleven? Vader en moeder zijn in deze tijd - dat is een prachtige opdracht, maar zoals we weten, niet altijd even gemakkelijk. En tenslotte: Heeft God ook iets te maken met onze relatie, met ons gezin? Allemaal herkenbare vragen waarbij we stil willen staan - omdat het altijd nog mooier kan! Deze avonden bieden een bijzondere kans om aan je huwelijk te werken en met andere echtparen van gedachten te wisselen. Ieder is welkom, wel of niet gelovig.

De avonden (van 20-22u30, kosten 10 euro per echtpaar) vinden plaats op: 13 & 27 januari 2003 in Blerick-Venlo (Smelienstraat 31) 20 januari en 3 februari 2003 in Waalre (Eindhovenseweg 63) 10 februari en 10 maart 2003 in Schoonhoven (Wal 61) 10 & 24 januari 2003 in 's-Hertogenbosch (Choorstraat 1)

Voor opgave of meer informatie (er zijn folders beschikbaar) kunt u bellen naar Jan en Tilly Hol-Schlooz tel (077) 382 82 49.

===
EINDE BERICHT
===