ADECCO

Adecco: Personeelsaanbiedingen op maat

Adecco: Altijd in beweging op lokaal niveau!

Met tal van vooral nuttige acties gaan de Adecco-vestigingen het locale bedrijfsleven de komende weken verrassen met 'personeelsaanbiedingen op maat'. Bedrijven die nog steeds moeite hebben om voor lastig vervulbare vacatures gekwalificeerde medewerkers te vinden, krijgen daarmee heldere feiten voorgeschoteld over de mogelijkheden die er op dit moment in de eigen omgeving zijn. Want als je de weg eenmaal kent, zijn de mogelijkheden groter en dichterbij dan bedrijven vaak beseffen.

Tegen de stroom in is Adecco, met zijn ruim 30 jaar ervaring in alle vormen van personeelsbemiddeling, de afgelopen jaren sterk blijven investeren in lokale netwerken. Daarin heeft een hechte binding tussen de plaatselijke vestiging enerzijds en flexkrachten uit de directe omgeving anderzijds, steeds een centrale rol gespeeld. We hebben gerichte opleidings- en trainingstrajecten opgezet, afgestemd op de lokale arbeidsmarkt. We hebben veel aandacht besteed aan testmethodieken. Bij werving- en selectieprocedures hebben we de nadruk meer dan ooit gelegd op combinaties van persoonlijke vaardigheden, voorkeuren en motivatie. We zoeken niet alleen naar de juiste man of vrouw voor een vacature, we kijken vooral ook naar de juiste vacature voor gemotiveerde mensen die aan de slag willen!

Snel en op maat
Hierdoor beschikken plaatselijke Adecco-vestigingen inmiddels over hoogwaardige netwerken van kwaliteitsmensen die snel en op allerlei manieren op maat inzetbaar zijn. Met een volledig geautomatiseerd matchingsysteem zijn die netwerken bovendien aan elkaar gekoppeld. Zo kunnen we bij elke vacature snel en trefzeker de juiste personen opzoeken en aan de bedrijven voorstellen. Dat geldt voor zowel tijdelijk werk als voor vaste banen.

Op een presenteerblaadje
Vanuit onze vestigingen gaan we ons netwerk en onze bijbehorende werkwijze op een presenteerblaadje aan de bedrijven bij ons in de omgeving aanbieden. We hebben daarbij gekozen voor een actieve, persoonlijke benadering. Onze bedoeling is dat we de lokale arbeidsmarkt daarmee op de juiste manier in beweging zetten. Zo ontstaan er positieve impulsen om vacatures vlot en goed ingevuld te krijgen, wat van groot belang is voor de lokale bedrijvigheid. Het accent komt daarbij te liggen op administratieve functies in alle segmenten en sectoren van het bedrijfsleven.

---