Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-01-2003 Persberichten district Eemland zuid, 09.15 uur

Aanrijdingen letsel

LEUSDEN- Op donderdagochtend raakte een bromfietser gewond na een aanrijding met een auto. Omstreeks 10.45 uur reed een 27-jarige automobiliste uit Nunspeet over de Plesmanstraat en sloeg op een gegeven moment de Storkstraat in. Ze liet echter een 16-jarige bromfietser uit Leuden niet voor gaan en een aanrijding ontstond. De jongen raakte gewond aan zijn ribben en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Auto en bromfiets raakte beschadigd.

AMERSFOORT- Op donderdagmiddag ontstond er een aanrijding waarbij vier autos waren betrokken en 1 persoon gewond raakte. Omstreeks 15.30 uur reed een 54-jarige automobilist uit Amersfoort over de Ringweg Randenbroek en moest voor het verkeer voor hem afremmen. De twee autos achter hem remden ook af. De vierde auto, bestuurd door een man uit Amersfoort (geg.onb.) zag dit te laat en botste tegen de derde auto aan welke weer doorschoof tegen de tweede en eerste auto. Een 34-jarige jarige automobilist uit Amersfoort raakte door deze aanrijding gewond aan zijn nek en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

LEUSDEN- Op vrijdagochtend zagen agenten omstreeks 00.05 uur een automobilist rijden over de Hohorstlaan. De 23-jarige automobilist uit Leusden werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij had gedronken. Hij blies op het bureau 420 ug/l (1.10 promille). Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.