Digitale Gemeente Houten

Politici actief in Houten

donderdag 9 januari 2003 - Door: Ed Plekkenpol

Met de landelijke verkiezingen van 22 januari 2003 in aantocht, organiseren de Houtense afdelingen van politieke partijen diverse activiteiten.

GroenLinks Houten doet mee aan de landelijke GroenLinks Actiedag "Talenten aan het werk" op vrijdag 10 januari 2003. Lokale partijleden bezoeken een aantal basisscholen en Stichting Enter. Hier werken mensen met gesubsidieerde arbeidsplaatsen ( WIW-en ID-baan, ook wel Melkertbaan ). Tijdens het bezoek van de GroenLinks politici kunnen zij rekenen op tompoezen, een persoonlijke brief van lijsttrekker Femke Halsema en een 12-puntenplan van GroenLinks.

Onder het motto "Meer rood op straat" doet de verkiezingskaravaan van de Partij van de Arbeid op zaterdag 11 januari as. Houten aan. PvdA-Tweede-Kamerlid Jeltje van Nieuwenhoven gaat van 9:30 tot 10:30 uur met de Houtense partijgenoten folderen in winkelcentrum Het Rond, zijde Spoorhaag. Het winkelend publiek kan daar in discussie gaan met de PvdA-politica.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).