Gemeente 's-Hertogenbosch

31-10-2002

Voordracht voor Prijs Actief Burgerschap

Vrijwilligersmanifestatie 2003

Zaterdag 11 januari 2003 vindt de vrijwilligersmanifestatie van de gemeente 's-Hertogenbosch plaats. Op deze dag wordt voor de tweede maal de Prijs Actief Burgerschap uitgereikt. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrijwilligersorganisatie in 's-Hertogenbosch die zich in dat jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. Met de uitreiking van de prijs drukt het gemeentebestuur haar waardering uit voor de inzet van alle vrijwilligers in onze gemeente. De prijs bestaat uit een kunstwerk en een bedrag van 2.300,- dat de vrijwilligers van de winnende organisatie naar eigen inzicht mogen besteden. De twee andere genomineerde organisaties ontvangen ieder een bedrag van 500,-.

Iedereen kan een vrijwilligersorganisatie voordragen voor de Prijs Actief Burgerschap. Legt u dan in uw brief uit waarom juist die vrijwilligersorganisatie in het zonnetje moet worden gezet. U kunt uw brief tot uiterlijk 2 december aanstaande richten aan de Gemeente 's-Hertogenbosch t.a.v. mw. G. Dimmendaal, afdeling Welzijn, Postbus 12345, 5200 GZ 's-Hertogenbosch .

De inzendingen worden voorgelegd aan een jury van prominente Bosschenaren, onder voorzitterschap van Dhr. Eijsermans. Zij selecteren de vrijwilligersorganisatie van het jaar.