VVD



Discussie 'Burger en Veiligheid'

Den Haag 11 jan 2003 10:00

De '16 mei groep' organiseert een openbare discussie over het thema 'burger en veiligheid'. De '16 mei groep' nodigt u uit om deel te nemen aan een openbare discussie over het thema: Burger en veiligheid. De VVD is altijd een voortrekker geweest om de veiligheid in ons land te verbeteren. De VVD wil deze prioriteitsstelling onderstrepen door het zoeken naar politieke oplossingen die de burger daadwerkelijk helpen om zich veiliger te voelen. Een aanscherping van het beleid omtrent camera's, identificatieplicht, DNA database, jeugdcriminaliteit, vervolgingsbeleid, efficiency justitie en politie apparaat, geweld op scholen, strafkampen, enz., is nodig om daadwerkelijk de veiligheid van de burger te verbeteren. Maar wat vindt de VVD daarvan? Laat uw mening horen in een debat waar uw inbreng bij kan dragen aan de gedachtenvorming binnen de VVD. Laat uw stem horen!

De discussiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 11 januari 2003, aanvang 10.00 uur. Locatie: Instituut Clingendael, Clingendael 7 in Den Haag.

Aanmelding en kosten

De toegangsprijs bedraag 15 euro als bijdrage in de kosten, inclusief eenvoudige lunch. Aanmelden kan per e-mail via Groep16mei@hotmail.com of per telefoon (06) 22 605 106 of (06) 53 975 402; de deelname wordt - in volgorde van binnenkomst - pas definitief na ontvangst van de toegangsprijs op bankrekening 50.83.73.913 t.n.v. "16 mei groep" te Oosterbeek.

De discussie staat onder leiding van een dagvoorzitter en de kernthema's zijn: Burger en Privacy, Burger en Veiligheid op straat, Burger en Politie en Burger en Vervolgingsbeleid. Ter voorbereiding ontvangt u een bundel met bijdragen van diverse VVD-ers. Het programma ontvangt u na betaling. De VVD zoekt het debat op om oplossingen te zoeken voor onderwerpen die de burger ergeren!