Gemeente Eindhoven

7 januari 2003, no. 4

Een sportieve start met Zwemparadijs de Tongelreep!

Zwemparadijs de Tongelreep is reeds jaren trendsetter op het gebied van aquasportief-activiteiten, zoals aquajoggen, aquasteps en aquarobics. Om mensen een keer gratis te laten kennismaken met deze activiteiten organiseert het zwemparadijs op zaterdag 11 januari een gratis kennismakingsmiddag voor alle aquasportieflessen. Tijdens deze dag zal ook een nieuwe zeer gevarieerde activiteit gepresenteerd worden: aquapower.

Goede voornemens om het nieuwe jaar sportief te beginnen? Dan is deze kennismakingsmiddag iets voor u! De middag duurt van 12.30 uur tot 15.30 uur. Er wordt gestart met een lekker kopje koffie of thee, waarna er een korte uitleg volgt over de diverse activiteiten waaraan de deelnemers kunnen meedoen. Na een gezamenlijke warming-up kunnen er gratis proeflessen aquajoggen, aquarobics, aquasteps en conditiezwemmen gedaan worden.
Vanuit Zwemparadijs de Tongelreep wordt geadviseerd om actief mee te doen met de lessen, omdat u dan letterlijk kunt voelen welke activiteit het beste bij u past. Maar eerst een keertje alleen maar kijken mag natuurlijk ook.

Tijdens de open dag presenteert Zwemparadijs de Tongelreep ook een nieuwe activiteit op het gebied van aquasportief-lessen: aquapower. Aquapower biedt een gevarieerde mix van allerlei aquasportief-activiteiten zoals bijvoorbeeld aquajoggen, aquarobics, aquasteps, circuittraining en intervaltraining. Nergens anders worden deze activiteiten al in één programma gecombineerd. Doordat er steeds verschillende activiteiten aan bod komen, blijft de les plezierig en afwisselend. Bijkomend voordeel van de afwisselende activiteiten is dat steeds andere spiergroepen worden getraind. Doel van de trainingen is een algehele conditieverbetering en versterking van de spieren. Doordat de activiteiten in het water plaatsvinden is de kans op blessures minimaal.

Deelnemers die zich op zaterdag 11 januari na afloop van de kennismakingsmiddag inschrijven voor een van aquasportief-lessen betalen geen inschrijfgeld! Voor meer informatie over de open dag of aquapower kunt u contact opnemen met Zwemparadijs de Tongelreep: 040-238 11 39.