Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
9 januari 2002

Tijdens oldtimerbeurs bromfietsen en motoren komend weekend

Crosskampioenen van weleer op Autotron

Tijdens de Oldtimerbeurs voor motoren & bromfietsen komend weekend zullen verschillende motorcrosskampioenen van weleer hun opwachting maken. Zowel op zaterdag als op zondag zullen winnaars van NK's en EK's naar Autotron komen: bezoekers kunnen de hand schudden van toppers als Gerrit Wolsink, Broer Dirks, Pierre Karsmakers en anderen.

Naast de kampioenen zullen er vooral veel bromfietsen, motoren, onderdelen en aanverwante artikelen te zien én te koop zijn.

Kampioenen
Hoewel de organisatie van de beurs nog druk bezig is met het uitnodigen van de toppers, hebben de volgende rijders hun komst al toegezegd: Jef Teunissen, Stef vd Sluis, Peter Willems, Gerrit Wolsink, Broer Dirks, Pierre Karsmakers, Cor vd Biggelaar, Ton van Heugten. Ook Jan Maessen, kampioen in 1957 en inmiddels 73 jaar, zal komend weekend present zijn op Autotron.

Modderworstelen
Naast de beurs waar alles op het gebied van antieke motoren en bromfietsen te zien en te koop is, zijn er verschillende activiteiten. Zo zullen de motoren van bekende, klassieke merken als BSA Goldstar, Husqvarna, Matchles, Maico, Bultaco en Kreidler regelmatig gestart worden om publiek kennis te laten maken met hun karakteristieke geluid. Topper is wellicht het modderworstelen, dat elke dag om 12.00 uur en 15.00 uur gehouden wordt. Vrouwelijke worstelaars zullen elkaar te lijf gaan in een arena van motoren!

Autotron Rosmalen
De Oldtimerbeurs op Autotron Rosmalen is op 11 en 12 januari geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis voor kinderen tot en met 3 jaar, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de toegang ¤ 5,00 en voor volwassenen ¤ 8,00. Naast de beurs is er ook de mogelijkheid om het automuseum AutoDome te bezoeken. Autotron is makkelijk te vinden aan de A50 's-Hertogenbosch-Nijmegen door de ANWB-borden te volgen.