Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 10-01-2003 Persbericht district Den Bosch

WINKELDIEF NEEMT PORTOMONEE`S WEG, `s-Hertogenbosch

De politie hield donderdagmiddag een 30-jarige Ossenaar aan in een winkel aan de Pensmarkt in `s-Hertogenbosch. De man had twaalf portemonnees ter waarde van ruim EUR100 meegenomen uit de winkel zonder te betalen. Bij het verlaten van de winkel ging het alarm af. De verdachte is ingesloten.

WINKELDIEVEGGEN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

De politie hield donderdagavond twee inwoonsters van `s-Hertogenbosch, 21 en 26 jaar oud, aan in een winkel aan de Schapenmarkt in hun woonplaats. Toen de verdachten de winkel verlieten ging het alarm af. Na controle bleek één van hen een paar laarzen ter waarde van EUR44 meegenomen te hebben zonder te betalen. Beide verdachten bleken na controle in bezit te zijn van goederen die vermoedelijk van diefstallen uit meerdere winkels afkomstig waren. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Rosmalen

Een 47-jarige inwoonster van Rosmalen is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden aan de Dorpsstraat in haar woonplaats. Na controle bleek de vrouw te veel gedronken te hebben. Met een rijverbod van 5 uur en proces-verbaal kon ze huiswaarts keren.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Drunen

Een 24-jarige inwoner van Drunen raakte in de nacht van donderdag op vrijdag zijn rijbewijs kwijt. Agenten, belast met de surveillance, zagen de man met hoge snelheid rijden over de Torenstraat in zijn woonplaats. Daarop gaven ze hem een stopteken ten einde hem te controleren. De man bleek te veel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 7 uur.

VECHTPARTIJ, `s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Vughterstraat in `s-Hertogenbosch. Bij het sluiten van een horecagelegenheid in de Vughterstraat werd twee Rosmalenaren, 31 en 34 jaar oud, door een groepje tot nog toe onbekenden mannen aangevallen. Ze werden geslagen en geschopt. Beide slachtoffers liepen diverse verwondingen op aan het lichaam. Van het 31-jarige slachtoffer werd eveneens een gouden ketting kapot getrokken en meegenomen. Daarnaast mist hij een geldbedrag. De politie onderzoekt de zaak.