Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 11-01-2003 Persbericht district Land van Cuijk

OVERLAST JEUGD HORECA SINT ANTHONIS AANGEPAKT

De politie heeft vrijdag 10 januari een start gemaakt met een project dat de overlast van jeugd inzake de horeca in Sint Anthonis moet terugdringen. De komende zes weken zal de politie op vrijdagavond/nacht extra aanwezig zijn om de overlast die in de omgeving van Sint Anthonis wordt veroorzaakt, terug te dringen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie zes processen-verbaal uitgedeeld voor wildplassen. Een 22-jarige inwoner van Mierlo werd aangehouden, omdat hij een politieagent beledigde. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. Een 19-jarige inwoner van Boxmeer werd aangehouden inzake openbaar dronkenschap. Ook hij kreeg een proces-verbaal. Verder werden boetes uitgedeeld voor het nuttigen van alcohol op straat (2), niet dragen van een helm (1) en het niet voeren van fietsverlichting (7).

NAMAAKARTIKELEN AANGETROFFEN, Katwijk

De politie heeft zaterdagmiddag bij een controle in samenwerking met de Stichting Namaakbestrijding op de vrije markt aan de Korte Ooijen in Katwijk diverse namaakartikelen aangetroffen. Het betrof hier vervalste kleding, horloges, GSM-frontjes, poppen en een gouden ring. De standhouders hebben afstand gedaan van de goederen.

DIEFSTAL AUTO, Cuijk

Onbekenden hebben vrijdagmiddag een witte Volkswagen, type Transporter, weggenomen van het Maasveld in Cuijk. De auto was voorzien van het kenteken VL-36-GK.