Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 11-01-2003 Persbericht district Maasland

AGENTEN RAKEN LICHT GEWOND BIJ AANRIJDING, Oss

Vrijdagmiddag raakten zes agenten van de politie Oss licht gewond bij een aanrijding op de Hertogensingel te Oss. De agenten, allen inzittenden van een politiebus, stopten voor een verkeerslicht dat op oranje stond. Een 59-jarige automobiliste uit Oss reed achter hen. Ze kon haar auto niet op tijd tot stilstand brengen en botste achter op de bus. De agenten hebben zich laten onderzoek in het ziekenhuis. Ze hielden allemaal opgerekt spieren in nek en rug over aan het ongeval. De Osse automobiliste bleef ongedeerd.

VERVOER VAN PERSONEN ZONDER VERGUNNING, Oss

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 32-jarige automobilist uit Oss aangehouden op de Eikenboomgaard in zijn woonplaats. Agenten hadden gezien dat de Ossenaar in een bestelbus personen vervoerde en ze daarvoor liet betalen. De verdachte is later die nacht met een proces-verbaal heengezonden. De bestelbus is inbeslaggenomen. Tegen de eigenaar van de bus wordt proces-verbaal opgemaakt.

VERKEERSONGEVAL LETSEL, Oss

Een 68-jarige fietster uit Oss is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Molenstraat in haar woonplaats. De vrouw reed over de Molenstraat in de richting van het centrum. Net als een 56-jarige automobiliste uit Berghem. Ter hoogte van de Floraliastraat stak de fietster plotseling over. De Berghemse kon een aanrijding niet voorkomen. De Osse is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, Oss

In een winkel aan de Schaepmanlaan in Oss heeft de politie zaterdagmiddag twee winkeldieven aangehouden. Een 15-jarige jongen uit Oss nam een pakje sigaretten weg zonder te betalen. Een 33-jarige Ossenaar probeerde een printer mee te nemen zonder te betalen. De 15-jarige verdachte is voorgedragen voor alternatieve strafafhandeling. Tegen de 33-jarige verdachte is proces-verbaal opgemaakt.