Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 11-01-2003 Persbericht district De leijgraaf

HUISELIJK GEWELD, Veghel

De politie heeft vrijdagavond een 33-jarige inwoner van Veghel aangehouden in zijn woning. De man had die avond zijn vrouw mishandeld. De vrouw deed aangifte. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

VERVOER VAN PERSONEN ZONDER VERGUNNING, Schaijk

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 27-jarige automobilist uit Oss aangehouden op de Schutsboomstraat in Schaijk. Agenten zagen dat de man in een bestelbus personen vervoerde en ze daarvoor liet betalen. Bij controle bleek de verdachte niet in het bezit te zijn van een taxivergunning. De verdachte is later die nacht met een proces-verbaal heengezonden. De bestelbus is inbeslaggenomen. Tegen de eigenaar van de bus wordt proces-verbaal opgemaakt.

BELEDIGER AANGEHOUDEN, Veghel

Een 18-jarige inwoner van Veghel is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op de Markt in zijn woonplaats. De man beledigde meerdere malen de daar aanwezige agenten. Ondanks meerdere waarschuwingen wilde de man niet stoppen met beledigen. Daarop werd hij aangehouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

GEWONDE BIJ AANRIJDING, Veghel

Een 20-jarige fietser uit Veghel is zaterdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Rembrandtlaan/Corridor in zijn woonplaats. De fietser verleende bij het oversteken geen voorrang aan een 20 jarige automobilist uit Uden die over de Rembrandtlaan in de richting van de N279 reed. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.