Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 11-01-2003 Persbericht district Aa & Dommel

MAN MISHANDELD ZIJN VROUW, Boxtel

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 48-jarige inwoner van Boxtel aangehouden in zijn woning. De politie kreeg die avond een melding van een man die laveloos op straat zou liggen voor zijn woning. De ter plaatse gekomen agenten hielpen hem naar binnen. In de woning bedreigde de verdachte vervolgens zijn vrouw en sloeg haar. Daarop is hij aangehouden en voor verder onderzoek op het bureau ingesloten.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Schijndel/Vught

Een 37-jarige inwoner van Boxtel is vrijdagmiddag aangehouden in zijn auto op de Prins Hendrikstraat in zijn woonplaats. Na controle bleek de man ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 9 uur.


---

Een 43-jarige inwoner van Schijndel is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn auto aan de Van Berghenstraat in zijn woonplaats aangehouden. Na controle bleek de man te veel gedronken te hebben. Hij kon later die nacht met een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal huiswaarts keren.


---

Een 52 jarige inwoner van Vught werd vrijdagavond op de Rouppe van der Voortlaan in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een boete van EUR 190.

VEROORZAKER AANRIJDING RIJDT DOOR, Vught

De auto van een 31-jarige inwoner van Vught is in de nacht van vrijdag op zaterdag bij een aanrijding op de kruising Secretaris van Rooijstraat/Kloosterstraat in Vught ernstig beschadigd. De tot op heden onbekende veroorzaker is doorgereden. De onbekende automobilist reed over de Kloosterstraat komende uit de richting van de Kerkstraat. Op het kruispunt verleende hij geen voorrang aan de 31-jarige automobilist uit Vught. Daarop ontstond een aanrijding waarbij de auto van de Vughtenaar flinke schade opliep aan de achterzijde en flank van de auto.