Ingezonden persbericht


2003 begint goed!
11 Januari 2003 is het Noorderslag-Festival(Groningen). Binnen twee weken was het uitverkocht!. Logisch omdat veel bands die er toe doen daar spelen: Anouk, Beef, Laidback Luke, E-Life, Green Lizard, Relax, Silkstone, Smogus, Spinvis, Zuco 103 en natuurlijk VanKatoen!

EssentAward
Voor VanKatoen wordt het een speciaal optreden omdat we daar de 'EssentAward' uitgereikt krijgen. Een prijs die gegeven wordt aan bands die het verdienen om ondersteuning op Festivals, Radio en TV te krijgen!

Nog 100 kaarten!
VanKatoen heeft meteen 100 kaarten gereserveerd voor hun supporters. Ze kosten 28 euro(de gewone prijs). Er gaan twee bussen rijden. De ene heen en weer tussen Rotterdam en Groningen en de andere tussen Utrecht en Groningen. 's Middags, 11 januari, rond 16 uur vertrekken naar Groningen en 's nachts rond 4 uur vanuit Groningen vertrekken richting Utrecht of Rotterdam, ± 7 uur daar op het station(12 Januari!!).

Simpel aan te komen:
Ga naar http://www.vankatoen.nl/metbusnaarnoorderslag.html en vul daar het formulier in. Maak 48 euro over op Postgiro: 9229496, VanKatoen, Strijen met vermelding van: 'BUS' en je naam! Het gaat op binnenkomst van de betaling, dus doe het snel als je mee wil! De kaarten voor de bus sturen we op, de tickets voor het festival krijg je in de bus! Betalingen die binnenkomen als de bus vol is worden teruggestort! Vanaf 7 Januari zetten wij op onze site wie er mee gaan! Natuurlijk gaan wij vet te keer in Groningen, tot dan!

2003 wordt vast een fijn jaar! Blijf KikkE! VanKatoen

Ps 1. Lekkere 'Plak-en-Prik-Setjes' op de site bij www.vankatoen.nl (->gratis!). Ze worden in de eerst week van Januari verstuurd!

Ps 2. Speciale aanbieding voor alle supporters VanKatoen: Voor 11,50 euro heb je hun album 'Doe het dan zelf!' in huis. Ga snel naar: http://www.vankatoen.nl/voordeel.html (Digitaal betalen, is heel makkelijk, je hebt alleen je rekening nummer nodig, de rest gaat vanzelf)

Ps 3. VanKatoen komt aan je email-adres doordat je op hun site was of omdat je in de adres bestanden voorkomt van één van de mannen VanKatoen. Als je van die lijst af wil stuur dan een reply-mail terug met als onderwerp: Dries Roelvink dan hoor je nooit meer wat van ons! Zorg wel dat het adres wat wij gebruikt hebben ook in het mailtje staat! We hebben alle afmeldingen verwerkt, misschien is er één door onze vingers geglipt en is dat net de jouwe: dan sorry hiervoor!