Digitale Gemeente Houten

Youth Alpha: What is in it for me?

zondag 5 januari 2003 - Bron: Alpha Coördinatie Houten

Youth Alpha is specially made for you, jongere van 16 tot 23 jaar. Het is totaal en volledig gratis. Maar wat heb ik daar nu aan?

Youth Alpha is een serie van 10 avonden, waarin je met medejongeren nadenkt over some hot issues of life. Wat is de point of my life? Wat doe ik hier eigenlijk op dit planeetje? Is er meer dan wat ik zie? Is there a future? Hello, God, are you there? Alle vragen mogen gesteld worden, dus ook de jouwe, hoe moeilijk ze ook zijn.

The cool thing is de hele leuke sfeer tijdens Alpha. Je begint met een gratis maaltijd en er is veel ruimte voor humor en jokes. Als je wel eens over deze dingen wilt praten met leeftijdsgenoten, dan ben je van harte welkom bij één van de Youth Alpha's dit voorjaar.

De Youth Alpha van de Samen-op-Weg kerk begint al op zaterdag 11 januari.
De Youth Alpha van de NGK begint op donderdag 23 januari. De Youth Alpha van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt begint op zondag 26 januari.

Join us! What do you have to lose?
Kom gewoon en neem je vrienden mee!
Info: Harold Dijkstra - HDijkstra@cama.nl - 030-6378422

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).