Ingezonden persbericht


Op de Geest speelt de musical

Zondag 12 januari improviseert Op de Geest tijdens de Zalige Zondag een musical van drie kwartier. Verhaallijnen, tekst en melodie worden ter plekke door de acteurs bedacht op basis van suggesties van het publiek.

De andere helft van de voorstelling brengt Op de Geest het Gorillatheater. Een aantal regisseurs gaat met elkaar de strijd aan om met de gorilla op stap te mogen. Regisseurs kunnen bananen verdienen door mooie scenes te regisseren op basis van improvisatie. Het publiek beoordeelt of de regisseur een banaan verdient. Is dat niet het geval dan moet de regisseur het publiek een tegenprestatie bieden. In november 2003 experimenteerde Op de Geest al eerder met deze vorm.

Iedere tweede zondag van de maand is De Zalige Zondag. Op de Geest experimenteert dan met nieuwe vormen van improvisatietheater. Op de eerste zondag van de maand speelt Op de Geest zoals gebruikelijk een theatersportwedstrijd in het Steigertheater om 13:30uur.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kunnen gereserveerd worden bij het Steigertheater: tel. 024-3228127. De prijs voor een kaartje is 6,50 Euro.

Kijk ook op: www.opdegeest.nl