Politie Midden- en West Brabant

Vijf aanhoudingen voor drugs in Roosendaal

Bergen op Zoom, 12-1-2003

Bij een actie op het Stationsplein te Roosendaal heeft de recherche van het district Bergen op Zoom op vrijdag 10 januari 2003, omstreeks 20.30 uur vijf personen aangehouden. Bij de aanhouding werden vermoedelijk XTC-pillen, ongeveer 250 stuks en 10 gram cocaïne aangetroffen.

De aangehouden personen zijn, twee mannen van 27 en 22 jaar en een 20-jarige vrouw afkomstig uit Roosendaal. Verder gaat het om een 20-jarige man uit Naaldwijk en een 23-jarige vrouw uit Maassluis. Deze personen zijn bekenden van elkaar.

Bij huiszoeking in de woning van de 27-jarige man en de 20-jarige vrouw uit Roosendaal trof de politie ongeveer 20 vellen aan met daarop afdrukken van eurobiljetten aan die nog versneden moesten worden tot het formaat van bankbiljetten van 50. Ook werd in de woning een namaakpistool gevonden.

Alle verdachten zijn ingesloten op grond van de Opiumwet en in verzekering gesteld. Maandag worden zij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Op dit moment werken vijf politiemensen aan de zaak.

Bron: Enny de Wit