Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 12-01-2003 Mediaberichten 12 januari (13.50 uur)

MAASBREE Mishandeling

MAASBREE Een 23-jarige man uit Maasbree heeft zaterdagmiddag bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De man verklaarde dat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag door een onbekend groepje jongeren is mishandeld.

Vrijdagavond was het slachtoffer in een café getuige van een woordenwisseling tussen een vriend van hem en een onbekende jongen. Het slachtoffer raakte betrokken bij deze woordenwisseling en sloeg daarbij een van zijn belagers. Even later (tussen 01.00 en 01.30 uur) liep de Maasbreenaar over de Westeringlaan. Er stopte een auto achter hem en er stapte een groepje onbekenden uit. Dit groepje sloeg en schopte het slachtoffer meerdere keren. De man raakte hierdoor buiten bewustzijn. Door gealarmeerde bekenden is de man naar het Venlose ziekenhuis gebracht ter behandeling. Hij had diverse zwellingen, kneuzingen en schaafwonden in het gezicht, aan zijn knieën, heupen, armen en handen

ROERMOND Autodiefstal bij woninginbraak

ROERMOND In de nacht van zaterdag op zondag hebben onbekenden ingebroken in een woning aan de Jan Truyenstraat. Door het forceren van een raam is toegang verschaft tot de woning. Bij de inbraak zijn onder andere de autosleutels ontvreemd waarmee vervolgens de auto is weggenomen. De auto is zondagmorgen door de politie aangetroffen in de greppel naast de A2 in Weert. Van de verdachte ontbrak elk spoor. Op dit moment is nog niet bekend wat er verder bij de inbraak is buitgemaakt.