Politie Midden- en West Brabant

Persberichten

zondag 12 januari 2003

Poging woninginbraak

Rijen - Op vrijdag 10 januari 03 hebben onbekende getracht in te breken in een woning aan de Hooiakker. Door het degelijke hang en sluit werk werd dit echter voorkomen en bleef het alleen bij braakschade.

Vuurwerk door brievenbus Gilze - Een bewoonster van een woning aan de Weth. v.d. Wildenbergstraat 23 kreeg in de nacht van 10 op 11 januari de schrik van haar leven. De 42 jarige bewoonster schrok wakker van een harde knal en glas gerinkel. Toen zijn ging kijken bleek dat men een steen door steen door het raam van de woonkamer had gegooid. Ook had men vuurwerk in de brievenbus gestopt en deze aangestoken. Vuurwerkresten waren op het tapijt in de gang terechtgekomen. Deze zijn door de bewoonster middels een emmer water geblust.

Verkeersongeval met letsel

Gilze - Op zaterdag 11 januari reed een 24 jarige motorrijder over de Langenbergseweg. Aangekomen op de kruising met de Spoelstraat verleende een 24 jarige automobiliste geen voorrang aan de voor haar van rechts komende motorrijder waardoor er een aanrijding ontstond. De automobiliste is met de schrik vrij gekomen. De motorrijder is met letsel aan zijn benen door de GGD naar het ziekenhuis overgebracht