Politie Midden- en West Brabant

Persberichten

zondag 12 januari 2003

Dronken man

Oosterhout - Op zaterdag 11 januari 2003 rond 03.00 uur, werd een 31 jarige inwoner uit Oosterhout aangehouden in de Dr. Janssenslaan te Oosterhout. Dit omdat hij overlast veroorzaakte in de woonomgeving. Hij sloeg tegen deuren van bewoners, sloeg op autos en belde bij wild vreemde mensen aan. De persoon bleek dronken te zijn, waarna hij een proces-verbaal kreeg voor openbare dronkenschap.

Aantreffen gestolen auto

Oosterhout - Door een oplettende bewoner werd op 10 januari 2003, gezien dat er in de Mezenlaan een gestolen auto stond. Tijdens het onderzoek bleek de auto gestolen te zijn op 4 december 2002 in Utrecht. Het voertuig is veiliggesteld en zal worden teruggeven aan de rechtmatige eigenaar.

Verkeerscontrole

Oosterhout - Op vrijdag 10 januari werd tussen 10.30 uur en 11.45 uur, een autogordelcontrole gehouden aan de Ridderstraat te Oosterhout. 7 bestuurders kregen een bekeuring omdat men hun autogordel niet om had. Een zelfde controle werd gehouden aan de van Liedekerkestraat te Oosterhout. Hier werden 10 bestuurders voor hetzelfde feit bekeurd.