Politie Midden- en West Brabant

Persberichten

zondag 12 januari 2003

Inbraken in woningen

Kaatsheuvel - Vrijdagmiddag 10 januari 2003 werd er ingebroken bij een woning aan de Burgemeester Fievezlaan. Vermoedelijk hebben de daders toegang verkregen tot de woning door een raam te forceren. Uit de woning zijn diverse waardevolle goederen weggenomen. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Kaatsheuvel - Vrijdagmiddag 10 januari 2003 werd er ingebroken bij een woning aan de Lek.
Vermoedelijk is de dader binnengekomen door op de eerste verdieping een raam open te breken. Uit de woning werden diverse waardevolle goederen weggenomen. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Kaatsheuvel - Op vrijdag 10 januari 2003 heeft er nog een inbraak in een woning plaatsgevonden aan de Lek. Ook bij deze woning heeft de dader op de eerste verdieping een raam geforceerd. Vermoedelijk heeft de dader een ladder gebruikt welke op het dak van de garage lag. De bovenverdieping werd doorzocht. Diverse waardevolle goederen werden weggenomen. Ook hier heeft de technische recherche een onderzoek ingesteld.

Diverse vernielingen
Loon op Zand - In de vroege ochtend van 11 januari 2003 werden er diverse vernielingen aangericht. Vernield werden drie ruiten van woningen, een ruit van een voordeur en twee ruiten van auto`s. Dit heeft plaatsgevonden in de Venloonstraat, Vendelierstraat, Hydra, Orion en Andromeda. Een onderzoek naar de dader(s) loopt.