Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 12-01-2003 Persbericht district Land van Cuijk

0900-8844 TIJDELIJK UIT DE LUCHT

Het 0900-8844 telefoonnummer van de politie in de regio Brabant-Noord is zondagochtend tussen half elf en half twaalf tijdelijk uit de lucht geweest. De oorzaak was een storing in de telefooncentrale. Rond half twaalf was er weer een beperkte bereikbaarheid van het nummer. Zondagmiddag rond half drie was de storing verholpen. Het alarmnummer 112 is wel gewoon bereikbaar geweest.

AANGEHOUDEN VOOR OPGEVEN VALSE NAAM, Boxmeer

Een 19-jarige automobilist uit Heijen is in de nacht van zaterdag en zondag aangehouden aan de Steenstraat in Boxmeer. Bij een controle door de politie gaf de verdachte een valse naam op. Tevens bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De man uit Heijen kreeg voor beide feiten een proces-verbaal.

RIJDEN ONDER INVLOED, Ledeacker

Een 30-jarige automobilist uit Belchatowski (Polen) is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden aan de Vrijstraat in Ledeacker. Na controle bleek de man te veel gedronken hebben. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal.

DIEFSTAL AUTO, Cuijk

Onbekenden namen zaterdagmiddag een groene Volkswagen Polo weg vanaf de Parallelweg in Cuijk. Het voertuig was voorzien van het kenteken SN-FB-53.