Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 12-01-2003 Persbericht district Aa & Dommel

0900-8844 TIJDELIJK UIT DE LUCHT

Het 0900-8844 telefoonnummer van de politie in de regio Brabant-Noord is zondagochtend tussen half elf en half twaalf tijdelijk uit de lucht geweest. De oorzaak was een storing in de telefooncentrale. Rond half twaalf was er weer een beperkte bereikbaarheid van het nummer. Zondagmiddag rond half drie was de storing verholpen. Het alarmnummer 112 is wel gewoon bereikbaar geweest.

GEWOND BIJ AANRIJDING, Schijndel

Een 17-jarige bromfietser uit Berlicum is zaterdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Molendijk-Noord in Schijndel. Een 36-jarige automobilist reed op de Molendijk-Noord in de richting van het kanaal. Plotseling zag hij voor hem de bromfietser die zich in dezelfde richting begaf. Hij kon zijn voertuig niet meer op tijd tot stilstand brengen en botste achterop de bromfietser die geen verlichting voerde. Het slachtoffer stepte vermoedelijk met zijn bromfiets omdat de benzine op was. Hij is met pijn aan zijn heup overgebracht naar het ziekenhuis.

BESTUURDER RAAKT AUTO KWIJT, Sint-Oedenrode

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag de auto van een 32-jarige automobilist uit Sint-Oedenrode inbeslaggenomen. Agenten zagen de man rijden op de Nijnselseweg in zijn woonplaats. Bij controle bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.