Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 12-01-2003 Mediaberichten 12 januari (17.00 uur / laatste berichten)

SUSTEREN Dodelijk verkeersslachtoffer (3)

aanvullend bericht; personalia slachtoffer bekend

SUSTEREN Uit politieonderzoek is gebleken dat de man die zondagmorgen bij een verkeersongeval om het leven kwam een 48-jarige man uit het Belgische Tienen is. De man zat samen met zijn hond in de auto op het moment van het ongeval. Beide kwamen ze om het leven bij de brand die direct na het ongeval uitbrak.

Zondagmorgen net na 5.00 uur vond er op de Oude Rijksweg Zuid (N 295) een verkeersongeval plaats waarbij een persoon om het leven kwam. Een personenauto raakte van de weg en kwam tot stilstand tegen twee bomen. Hierop vloog de auto in brand. Het slachtoffer slaagde er niet in om uit de auto te komen. Hij is samen met zijn hond ter plaatse overleden.

De politie heeft het bedrijfs opvang team (BOT-team) ingeschakeld voor de hulp aan alle betrokken agenten en brandweermedewerkers.

VENRAY Woninginbraak

VENRAY Vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur is er ingebroken in een woning in een flatgebouw aan de Haammakersstraat. Toegang tot de woning werd verschaft door het forceren van een deur. Bij de inbraak zijn sieraden, een geldbedrag van enkele honderden euros, paspoorten en een zilverkleurige beautycase ontvreemd. De politie vermoedt dat de inbraak is gepleegd door twee personen. Beide verdachten zijn na de inbraak vermoedelijk van het balkon gesprongen (1e etage) en vervolgens te voet gevlucht. Uit getuigenverklaringen weet de politie dat een blanke man met zijn fiets in de buurt van het flatgebouw stond op het moment dat het tweetal wegvluchtte. De twee verdachten zouden om de man heen gerend moeten zijn. De politie komt graag in contact met deze man, maar ook met andere getuigen van deze inbraak. Een van de twee verdachten droeg de zilverkleurige beautycase, die ook wel kan worden aangezien voor een koffertje. De politie in Venray is bereikbaar via telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).

WEERT Aanhouding na mishandeling

WEERT Vrijdagavond heeft de politie een 40-jarige Weertenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn echtgenote. De man wordt ervan verdacht zijn vrouw na een ruzie ernstig te hebben mishandeld. De 44-jarige vrouw is vrijdagavond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze is voor een nacht opgenomen in verband met gebroken ribben en een hoofdwond. De verdachte is zaterdag in verzekering gesteld.