Volleybal Vereniging SSS Barneveld



1/12/2003 BMC/SSS bereikt 1/4 finale
Verslag DKJO - BMC/SSS 0-3 ( 13-25, 8-25, 19-25)

BMC/SSS bereikt ¼ finale beker.

BMC/SSS heeft zondag 12 januari op eenvoudige wijze de ¼ finale van de nationale beker bereikt. In Mierlo werd in 50 minuten met 3-0 gewonnen van DKJO.

BMC/SSS was naar Mierlo gereisd met en drietal gastspelers, Dirk Peek en Mark van Roekel uit Heren - 2 en Geert Jan Welink uit Heren - 3 waren bereid gevonden om de selectie te complementeren. In een vrijwel uitverkochte sporthal de Weijer te Mierlo moest BMC/SSS laten zien dat het verschil tussen 2e divisie en ere-divisie wel erg groot is. Echter dat het niet eenvoudig zou worden is in het verleden wel vaker gebleken, concentratie behouden is erg moeilijk in dit soort wedstrijden. BMC/SSS liet zien dat er weldegelijk goed gevolleybald kan worden en met Dirk Peek in de basis werd de wedstrijd begonnen. Het score verloop verliep zoals dat hoorde, SSS scoorde er lustig op los en won alle drie de sets heel gemakkelijk. Alleen de derde set verliep iets minder dit had alles te maken met de concentratie. In de deze derde set mocht ook Mark van Roekel spelen en het was juist hij die met name serverend opviel in deze fase.
De organisatie in Mierlo had er alles aan gedaan om deze volleybal happening goed te laten verlopen en daar zijn zij dan ook volledig in geslaagd. Het was een promotie voor het volleybal. In de ¼ finale speelt BMC/SSS tegen streekgenoot PietZoomers/D. Deze twee wedstrijden worden afgewerkt in februari.