Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
CURIOSA WERELD
Veel curiosa, antiek & spullen uit grootmoeders tijd Mooi & Betaalbaar

Breda - Een nieuwe TREND. Op zondag 12 januari is er "CURIOSA WERELD" in Breda in het Racketcentrum aan de Terheijdenseweg, Veel standhouders zullen de bezoekers verrassen met een rijk en gevarieerd aanbod van curiosa, antiek en spullen uit grootmoeders tijd. Een nieuwe opzet van Organisatieburo Van Aerle, dat al sinds 1968 in de organisatie van antiekbeurzen bezig is.
Het Racketcentrum is een grote ruimte en biedt onderdak aan heel veel stands, ingericht met talrijke artikelen van vroeger tegen betaalbare prijzen.
Steeds vaker gaan mensen hun nieuwe inrichting aankleden met mooie oude voorwerpen en spullen. De jacht op voorwerpen met een zekere kunstzinnige waarde kan hier geopend worden en succes is bijna zeker. Glas, porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, machines, meubels, enz. enz. zullen in overvloed aanwezig zijn. Vaak denken mensen dat antiek erg duur is, maar met deze opzet wordt een drempel weggenomen en blijkt dat er voor iedere beurs iets is te kopen! Dat is de kracht van CURIOSA WERELD
De beurs is geopend van 10-17 uur, de toegang bedraagt voor volw. ? 3 kinderen onder geleide t/m 12 jr.gratis.


---
Beleefd verzoek :

Geachte Redactie,
Gezien het bijzonder interessante karakter van deze beurs, vraag ik u vriendelijk enige aandacht aan bovenstaand persbericht te willen besteden, waarvoor bij voorbaat mijn hartelijke dank.

ORGANISATIEBURO VAN AERLE
HORTSEDIJK 1
5708 HA HELMOND
TEL: 0492 - 525483
FAX: 541660