Gemeente Goes

Persbericht

Maatregelen voor leerlingen van t Noorderlicht en de Holtkampschool

Maandag en dinsdag a.s. beginnen de lessen weer voor de kinderen van t Noorderlicht en de Holtkampschool. Aan alle ouders/verzorgers van de leerlingen wordt vandaag de informatie per brief toegestuurd. Hieronder in het kort de informatie.

Start van de lessen
t Noorderlicht
De lessen van t Noorderlicht (alle groepen) in het voormalige gebouw van de Beatrixsschool aan de Tomatestraat starten op dinsdag 14 januari. Dit in verband met het bezorgen van het meubilair op de 13e. t Noorderlicht houdt wel op maandag 13 januari een inloopbijeenkomst voor de leerlingen en hun ouders/verzorgers. De inloopbijeenkomst vindt plaats van 16.00 tot 17.00 uur in de nieuwe tijdelijke locatie aan de Tomatestraat.

Holtkampschool
Vanaf maandag 13 januari starten de lessen van de Holtkampschool in de noodlokalen van het St. Willibrordcollege aan de Fruitlaan. De leerlingen van de aanvangsgroepen en de onderbouw blijven in de Goese Polder. Zij kunnen vanaf maandag 13 januari terecht in de dependance en de twee noodlokalen Alle andere leerlingen van de middenbouw, bovenbouw en eindgroep gaan vanaf aanstaande maandag naar het St. Willibrordcollege.

Bussen
De leerlingen worden met bussen van en naar de Goese Polder vervoerd. De opstapplaats is het parkeerterrein aan de Spinne/Europalaan. De leerlingen van de Holtkampschool en t Noorderlicht worden apart vervoerd. Dit is het vervoersschema:

t Noorderlicht
Vertrek van De Spinne/Europalaan: dagelijks om 8.00 uur Terug op De Spinne/Europalaan: maandag, dinsdag, donderdag om 14.30 uur; woensdag om 12.00 uur; vrijdag groepen 1,2,3,4 om 12.00 uur, andere groepen om 14.30 uur.

Holtkampschool
Vertrek van De Spinne/Europalaan: dagelijks om 8.30 uur Terug op De Spinne/Europalaan: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 15.00 uur; woensdag om 12.30 uur.

Overblijven
Tussen de middag blijven de kinderen over in het bijzijn van hun leerkracht en/of oppasouders.

Deze de informatie is ook te vinden op de website www.goes.nl en via een advertentie in de PZC van vrijdag 10 januari.