Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Commissie Bestuur en Middelen ¦ Gezamenlijke bewonersavond Achter de Hoven/Vegelin ¦ Stukken voor de vergaderingen Commissie Bestuur en Middelen
Openbare vergadering op 13 januari 2003 om 19.30 uur in kamer 50 van het Bestuurscentrum (Groeneweg 1) in Leeuwarden. Op de agenda staat:
2. Vaststellen verslag van 27 november jl. 3. Verzoeken van vergoeden van schade ex. artikel 49 van de WRO. 4. Aankoop van diverse percelen weiland ten zuiden van Leeuwarden, alsmede voorstel tot kredietverstrekking voor deze verwerkingen. 5. Beleidsplan Brandweerzorg en Rampenbestrijding 2003-2006 en Vaststellen verordening Brandweerzorg en Rampenbestrijding. 6. Financiële onderwerpen:
6a. Meerjaren Investeringsprogramma (MIP) 2003 (inclusief het MeerjarenProgramma Infrastructuur (MPI) en de verdeling van de middelen van het Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing (ISV) en de Stadsvernieuwingmiddelen en het Strategisch Investerings- en OntwikkelingsFonds (SIOF)
6b. Reactie college op begrotingsbehandeling. 6c. Concerntussenrapportage 200.2 7. Rondvraag.
8. Sluiting.
inspreken dient u dit aan te melden bij de commissiegriffier (mw. J. Veninga, 058-233 23 72). Dit kan tot 13 januari, 12.00 uur. Gezamenlijke bewonersavond Achter de Hoven/Vegelin

Op donderdag 9 januari vanaf 19.00 uur vindt in t Knooppunt, J.H. Knoopstraat 5, een informele bewonersavond plaats om het startpunt te markeren van de samenwerking tussen de gemeente Leeuwarden, Corporatie Holding Friesland en het Bewonersplatform van Achter de Hoven/Vegelin. Alle bewoners van de betreffende wijk zijn hierbij van harte welkom.