Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-01-2003 Persberichten district Rijn en Venen, 09.45 uur

Auto van de weg

LOENEN AAN DE VECHT- Op zondagmiddag vond er een ongeval plaats waarbij een man gewond raakte.

Omstreeks 13.15 uur reed een 27-jarige automobilist uit Loenen aan de Vecht over de Rijkstraatweg. De man moest op een gegeven moment afremmen voor een auto welke voor hem reed. De auto van de 27-jarige man raakte echter in een slip, raakte van de weg en kwam op een bevroren sloot terecht.

De man werd met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Alcoholcontrole

MAARSSEN- Op zondagochtend werd er van 07.00 uur tot 08.15 uur een alcoholcontrole gehouden op de Zuilense ring. In totaal werden 127 bestuurders gecontroleerd en hiervan had niemand teveel gedronken.

Doorrijden na aanrijding

WOERDEN- Op zondagavond werd een man aangehouden nadat hij na een aanrijding was doorgereden.

Omstreeks 20.00 uur was een auto tegen een lantaarnpaal aangereden en de bestuurder, een 25-jarige automobilist uit Woerden , reed vervolgens door. De politie werd gewaarschuwd en stelde een onderzoek in. Op de Groenendaal zagen agenten de auto van de man staan en bestelde een takelwagen.

Op dat moment kwam de 25-jarige man naar buiten en vroeg waarom zijn auto werd meegenomen. De man werd vervolgens aangehouden door de agenten. De man verzette zich echter hevig maar kon uiteindelijk toch worden meegenomen naar het bureau. Na onderzoek bleek dat de man alcohol had gedronken en blies op het bureau 360 ug/l (0.95 pm). Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.