ChristenUnie


Gebedslijst Januari 2003 Maandag 13 Januari 2003 - 11:14

Kom, Jezus kom,
vul dit land met uw heerlijkheid
Kom Heilge Geest, stort op ons uw vuur
Zend uw rivier
laat uw heil
heel de aard vervullen.
Spreek, Heer, uw woord:
Dat het licht overwint.

Geachte bidders,

Op de startdag van onze campagne, zaterdag 4 januari jl., hebben we met dit lied gezongen. Met dit gebed spreken we uit dat het ons verlangen is dat ons land vervuld zal worden met de heerlijkheid van onze Heer en Heiland. Het verlangen van de ChristenUnie dat Hij geëerd en gediend wordt.
Het licht der wereld, het zout de aarde, zijt gij, zegt Jezus (Matt. 5). We zijn lichtdragers, zout dat bederf tegengaat en smaakt brengt. Wat een opdacht, maar ook wat een bemoediging. Het wordt immers van ons gezegd door onze Heer zelf!! Geve deze Heer dat we zo als christenen een zegen mogen zijn. Ieder op de plaats die God ons heeft gegeven.

Als ChristenUnie hebben we zo onze taak te vervullen in de politiek. In de afgelopen week is de campagne voor de verkiezingen echt begonnen. In Amersfoort startte onze eigen campagne in aanwezigheid van bijna 500 mensen, volwassen en kinderen. Het was een geweldige happening, enorm stimulerend om zo de campagne te starten. Zaterdag 18 januari willen we al ons werk in Gods handen terugleggen. We sluiten zo de campagne af met een bijeenkomst van gebed en dank in De Koningshof in Leusden. Komt u ook?

Dank voor:

· het geweldige bedrag dat de leden van de ChristenUnie bij elkaar hebben gebracht. Dankzij deze gulle gevers hebben we meer dan 325.000,- ontvangen waarmee we campagne kunnen voeren.
· de ruim 450 volwassen en bijna 60 kinderen die op de startdag van de campagne maakten dat het een heerlijke en stimulerende aftrap van de campagne was

· het enthousiasme dat we ontmoeten bij velen op onze bijeenkomsten
· gezondheid, kracht en bewaring op weg die we hebben gekregen
Bid voor:

· André Rouvoet, Arie Slob, Leen van Dijke, Tineke Huizinga en Dick Stellingwerf, de eerste vijf van onze lijst; zij nemen deel aan tientallen (!!) werkbezoeken, spreekbeurten, interviews, forumdiscussies, campagne-avonden, media-optredens, etc. Bid dat ze de kracht krijgen om het vol te houden en rust mogen vinden bij hun hemelse Vader en bewaring onderweg.

· de gezinnen die achter deze mensen staan

· de vele anderen die bij de campagne betrokken zijn
· de verkiezingsuitslag; dat er na 22 januari een stabiele regering kan worden gevormd

· een goede verkiezingsuitslag voor de ChristenUnie
Met vriendelijke groet,

Klaas Quist
Landelijk Bureau ChristenUnie
Postbus 439, 3800 AK AMERSFOORT

Afsluiting van de campagne zaterdag 18 januari 2003

De Koningshof, Leusden
De Blekerij 33

Aanvang : 19.30 uur
M.m.v : Ds. Ron van der Spoel (Herv. Pred. te Harderwijk), Gospelkoor Tin Speransa en Leen van Dijke

---