HERTZ AUTOVERHUUR

Hertz neemt exclusief nieuwe Mégane in ontvangst

Hoofddorp - Hertz Autoverhuur heeft onlangs uit handen van Renault Nederland de sleutels van de nieuwe Mégane overhandigd gekregen. Dat Hertz tot de uitbreiding van haar verhuurvloot met de Mégane is gekomen, is het gevolg van de toenemende vraag naar de nieuwe 'auto van het jaar' in het autoverhuursegment. Op 2 januari jongstleden werden de eerste Mégane's door Hertz in ontvangst genomen.

Op 2 januari 2003 heeft Hertz Autoverhuur officieel als exclusieve partner van Renault Nederland de Mégane toegevoegd aan haar assortiment van huurauto's. De sleutels van de eerste Mégane's werden door de heer J. Kievit, Quick Service Kievit te Hellevoetsluis, overhandigd aan Henk van den Helder, Country Manager Hertz Autoverhuur.

'Sinds de nieuwe Mégane is voorgesteld aan het publiek worden wij regelmatig gebeld met de vraag of wij deze ook verhuren', aldus Van den Helder. 'Wij hebben gelijk met Renault Nederland contact opgenomen en een exclusieve partnership afgesloten'.

Met de nieuwe Mégane onderstreept Hertz haar rol als complete aanbieder op de autoverhuurmarkt. 'Mensen willen bij je terecht kunnen voor allerlei soorten nieuwe modellen'. En dus ook voor de Mégane, 'de auto van het jaar 2003'. Wij zijn dan ook erg blij dat we een exclusieve deal hebben kunnen afsluiten, zodat wij de enige autoverhuurder zijn waar men de nieuwe Mégane nu al kan huren. Het is met de nieuwe Mégane zo: 'iedereen stapt met een brede grijns in en komt er stralend uit'. We zijn erg blij dat deze ervaring niet alleen te koop is bij onze Renault dealers, maar nu ook te huur bij 's werelds grootste autoverhuurorganisatie.

Hertz Autoverhuur is met ruim 7000 vestigingen in 144 landen internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. Ook in Nederland is Hertz met meer dan 30 vestigingen sterk vertegenwoordigd.

Noot voor de redactie,