ALPHACOMM GROUP BV

Overname Intonet (o.a. GSMplus.com) door Telecomadvies.nl

Rotterdam, 13 januari 2003. Overname Intonet (o.a. GSMplus.com) door Telecomadvies.nl.

Telecomadvies.nl, het online platform voor telecommunicatie, neemt per direct alle activiteiten van Intonet over. Intonet is is de eigenaar van een aantal bekende websites waaronder GSMplus.com, GSM4free.nl, GSMvergelijking.nl en LogoTone.nl. De sites van Intonet trekken wekelijks enkele duizenden unieke bezoekers. Daarnaast runt het bedrijf online telecomwinkels voor o.a. Phatnet, Neckermann en RTL.

Met de overname zet Telecomadvies.nl een belangrijke stap vooruit in haar streven medio 2003 het grootste telecom warenhuis te worden op het internet. Bezoekers van de websites van Intonet zullen per direct worden doorgeleid naar Telecomadvies.nl, waar zij informatie, advies en een uitgebreide winkel vinden voor alle mogelijke producten en diensten op het gebied van mobiele- en vaste telefonie alsmede breedband aansluitingen.

Telecomadvies.nl voorziet voor 2003 een sterke groei van het aantal bezoekers en klanten, waarbij verdere overnames niet worden uitgesloten. In 2002 heeft Telecomadvies.nl een omzetstijging geboekt van meer dan 200 % en was het bedrijf voor het eerst winstgevend.