Ingezonden persbericht

Persbericht

Nieuwegein, 13 januari 2003

Stellent organiseert Europese user conference in februari 2003

Stellent, één van de toonaangevende aanbieders van content management oplossingen, organiseert op 4 en 5 februari 2003 zijn jaarlijkse Europese User Conference. De conference, die gehouden wordt in het Holiday Inn Hotel te Londen (Heathrow) wordt bijgewoond door vele klanten van Stellent.

Tijdens het tweedaagse evenement krijgen de gebruikers van de Stellent content management oplossingen de nieuwste informatie over de producten en diensten van Stellent en kunnen ze ideeën en ervaringen met elkaar uitwisselen. Tijdens de User Conference worden er presentaties door klanten verzorgd, technische tips gegeven en wordt er gediscussieerd over applicaties en features. Er wordt bovendien een onafhankelijk user forum verzorgd door Martin White, Managing Director van Intranet Focus Limited. "Omdat de hoeveelheid informatie en data in bedrijven gigantisch blijft groeien, wordt content management de nummer 1 prioriteit voor bedrijven en instellingen. Op ons tweedaagse evenement kunnen gebruikers leren, hoe ze hun content management strategie kunnen vervolmaken en kunnen ze met de hulp van onze deskundigen nieuwe mogelijkheden verkennen. Bovendien kunnen onze klanten ideeën, ervaringen en best practises met elkaar bespreken", zegt Bryan Richter, vice-president Europa, Midden-Oosten en Afrika van Stellent.

Meer informatie over de Europese User Conference van Stellent is te vinden op www.stellent.com. U kunt ook contact opnemen met Margaret Knol van Stellent Benelux, 030-6029500.

Over Stellent

Stellent, Inc. (www.stellent.com) ontwikkelt enterprise content management oplossingen. Het bedrijf wordt door analisten van Gartner Dataquest, Forrester Research en de Aberdeen Group tot de drie belangrijkste aanbieders van content management systemen ter wereld gerekend. Stellent heeft wereldwijd meer dan 1.500 klanten, waaronder veel bedrijven uit de Top 2000. Tot de klanten behoren ondermeer Merrill Lynch, Agilent Technologies, Target Corp., Cox Communications, Yahoo!, Hewlett-Packard en Ericsson Telecom AB. Het hoofdkantoor van Stellent is gevestigd in Eden Prairie, Minneapolis. Daarnaast zijn er vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Met het Stellent content management systeem kunnen organisaties niet alleen snel websites ontwikkelen, maar ook content management oplossingen voor enterprise portals en e-commerce applicaties. Stellent biedt een omvangrijk scala van tools, waarmee content afkomstig van verschillende bronnen en met verschillende formats voor Internet geschikt gemaakt kan worden door de content om te zetten naar de gebruikelijke webformats. Daardoor kan de content eenvoudig beheerd, op Internet gepubliceerd en aangepast worden voor specifieke doelgroepen, apparaten en applicaties. Bovendien kunnen alle typen security systemen in het content management systeem geïntegreerd worden en beschikt het over faciliteiten voor personificatie.