Ingezonden persbericht

Introductie van betaalbare IP telefonie oplossing

Intratel exclusief distributeur van SwyxWare

MAARSSEN, 20030113 -- SwyxWare, de in Europa zeer succesvolle IP telefonie oplossing, is nu ook verkrijgbaar in Nederland en België. Intratel gaat de distributie van SwyxWare (http://www.swyxware.nl) verzorgen. Hiermee wordt de markt een flexibele oplossing aangereikt voor het bedienen en beheren van telefoon en fax via de computer en ongekende integratiemogelijkheden met bedrijfssoftware.

Optimaal gebruik

Met de komst van SwyxWare verandert de traditionele manier van telefoneren en faxen. Door telefonie te integreren met het computernetwerk, kunnen niet alleen kosten worden bespaard aan infrastructuur, maar ook door het eenvoudig koppelen van de verschillende telefooncentrales over een Lan of Wan connectie. Daarnaast sluit het product perfect aan bij een ontwikkeling die in de toekomst steeds meer gaat plaatsvinden, het thuiswerken. SwyxWare maakt het mogelijk om thuiswerkers te integreren met het bedrijfstelefoon-netwerk. De gebruikersinterface wordt desgewenst individueel ontworpen, zodat deze optimaal aansluit bij de telefoonfunctionaliteit van de medewerker. De software biedt mogelijkheden om, met behulp van API, intelligente en volledig geïntegreerde koppelingen te maken met bestaande bedrijfssoftware zoals CRM en ERP (Navision, Act! Etc.). Standaard is een volledige integratie met MicroSoft Outlook en Exchange. Tot slot zijn er uitgebreide messenger, IVR en voicemail functionaliteiten.

Goede samenwerking

SwyxWare is ontwikkeld door het duitse Swyx. Marco Crueger, European Sales Director van Swyx heeft hoge verwachtingen van de samenwerking met Intratel. "We zijn erg blij dat Intratel onze partner wordt", vertelt Crueger. "Ze hebben een enthousiast team dat haar resellers goed kan ondersteunen op zowel technisch als commercieel gebied."

Marktgericht

Intratel (http://www.intratel.nl) is een snelgroeiende marktgerichte organisatie. Zij werkt momenteel hard aan de verdere opbouw van haar reseller netwerk. Met SwyxWare voorziet Intratel haar resellers van een ideale marktgerichte oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen (tot ca. 200 werkplekken per vestiging). Deze organisaties zullen hierdoor in staat zijn kosten te besparen en de service en productiviteit te verhogen.



Ingezonden persbericht