---
Rainer Erlat leidt EMC Europa

---

Nieuwegein, 13/01/2003

EMC, wereldwijd marktleider in informatie-opslag, heeft Rainer Erlat aangesteld als senior vice-president voor de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). Hij wordt verantwoordelijk voor het bestendigen van het marktleiderschap van EMC in Europa. Rainer Erlat zal daartoe EMC's Europese verkoop- en dienstenafdelingen --die samen meer dan 3.000 mensen in 28 landen tellen -- onder zijn hoede nemen.

Met een aandeel van 25% in de wereldwijde omzet van EMC, ziet Erlat nog voldoende groeimogelijkheden voor zijn onderneming. Hij wil dan ook op middellange termijn meer dan 30% van de wereldwijde omzet in de EMEA regio behalen. Omdat alle ondernemingen behoefte hebben om hun computerinformatie eenvoudiger en goedkoper te beheren, kan EMC die vraag invullen met een range aan producten dat de nadruk legt op geautomatiseerde opslagnetwerken.

De Duitser Rainer Erlat (47) werkte de voorbije 22 jaar bij HP, waarvan de laatste vier jaar als Europees verkoopdirecteur voor Enterprise Systems, waar hij de commercialisering van opslagsystemen, servers, software, PC's, printers en diensten leidde. Erlat behaalde een managementdiploma aan de universiteit van Augsburg in Duitsland.

---
END

---
Over EMC
EMC is de belangrijkste producent van systemen, software, netwerken en diensten voor informatieopslag. Het bedrijf levert geautomatiseerde opslagnetwerken voor alle types ondernemingen, die daarmee hun informatie beter en goedkoper kunnen beheren, beveiligen en delen. Meer info over EMC's producten en diensten op http://www.emc2.nl en http://www.emc.com
EMC Nederland, Kathleen de Bondt , Edisonbaan 14 B, 3439 MN Nieuwegein, tel.: 030 630 5000,
fax: 030 630 5399, e-mail: debondt_kathleen@emc.com Nadere informatie voor de redactie:
NewsEngine PR, Ineke Tiesinga, tel. 020 567 2170 of e-mail: ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:EMC0131-10A78E