Ingezonden persbericht


Inmiddels al veertig aanmeldingen

Belangstelling clinics en extra
training Rotterdam Basketbal groot

ROTTERDAM - Het financiële drama Breda Basketball heeft uiteindelijk toch geleid tot het opheffen van de Brabantse club. Dat betekent dat de thuiswedstrijd van Rotterdam Basketbal tegen Breda Basketbal op zaterdag 18 januari daarom geen doorgang zal vinden en dat Rotterdam Basketbal andermaal opschuift naar de negende plaats van de ranglijst.

Dat geeft het bestuur van Rotterdam Basketbal de gelegenheid om op die avond iets extra's te organiseren voor zijn partners en hun relaties en/of kinderen te organiseren in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen. Ook het basketbalteam van uw zoon of dochter is welkom. Vanaf 19.00 uur kan worden deelgenomen aan een kidsclinic en een training met de selectie onder leiding van coach Bottse. Voor de meisjes en dames is de mogelijkheid om deel te nemen aan les streetdance door de cheergirls van Combi Sport.

Inmiddels hebben veertig kinderen zich aangemeld. 35 voor de clinic en training en vijf voor de les streetdance. Via drie partners hebben teams van hun zoon uit Brielle, Gouda en Krimpen zich aangemeld. De partners Stena Line, Holland Casino en Drukkerij Van de Water reageerden en hebben de uitnodiging inmiddels onder hun personeel verspreid en melden deze week hun deelnemers aan. Na afloop van de les, clinic en training worden er op twee velden partijtjes gespeeld. Die wedstrijden worden gevolgd door de mogelijkheid om met het team of spelers apart op de foto te gaan. Bovendien kunnen die avond ook alle handtekeningen van de spelers, coaches en begeleiding van Rotterdam Basketbal worden verzameld. Voor alle volledigheid, de T-shirts, viltstiften en de fototoestellen dienen zelf te worden meegenomen.

Aanmeldingsformulier

Naam______________________________________________________________

Bedrijf _____________________________________________________________

Neemt met ______ personen deel aan de training coach Bottse
Neemt met ______ kinderen deel aan de kidsclinic
Neemt met ______ personen/kinderen deel aan de les streetdance van Combi Sports

Formulier faxen naar het kantoor van Rotterdam Basketbal: 010-29.19.251
of mailen naar fastforward@euronet.nl
---


Noot : Aanvullende informatie bij Ardie den Hoed: 06-53.45.05.23.