Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 13-01-2003 Mediaberichten 13 janauri (15.00 uur)

VENRAY Dokterstas uit auto gestolen

VENRAY In de nacht van zondag op maandag is uit een personenauto die geparkeerd stond op een parkeerplaats in het Venrayse centrum een dokterstas gestolen. Door een ruit van de auto in te slaan konden onbekenden de tas uit de auto wegnemen. In de tas zat medische apparatuur met een totale waarde van ongeveer 750 euro. (Onder andere een stethoscoop, bloeddrukmeter en beademingsmeter.) Daarnaast zaten er diverse ampullen met medicijnen in. Deze medicijnen kunnen gevaarlijk zijn wanneer ze, bijvoorbeeld door kinderen, worden ingenomen. De politie waarschuwt mogelijke vinders van de tas en/of onderdelen eruit om deze te bezorgen bij een apotheek of bij de politie.

NEDERWEERT Verkeersgewonde

NEDERWEERT Een 53-jarige Nederweertenaar raakte maandagmorgen gewond bij een aanrijding. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Weert waar fotos gemaakt werden.

Net voor 6.00 uur reed een 22-jarige Ospelnaar met zijn auto over de Populierenstraat. Bij het oprijden van de Lindenstraat zag hij een bromfietser, de 53-jarige Nederweertenaar, over het hoofd. De Nederweertenaar reed over de voorrangsweg (Lindenstraat.) Een aanrijding tussen beide betrokkenen was het gevolg. De bromfietser kwam ten val en is met armklachten naar het ziekenhuis gebracht.