Ingezonden persbericht


18b7e48.jpg PERSBERICHT

SSiG kiest PKC voor versterken imago van de zorg op de arbeidsmarkt

Groenekan, 13 januari 2003 - SSiG, de Stichting Samenwerkende instellingen en organisaties voor Gezondheidszorg en zorgverlening in het Gooi, de Vechtstreek en omstreken, gaat een samenwerking aan met het communicatie-adviesbureau Paul Kok Consultants om het imago van de zorgsector op de arbeidsmarkt in de regio, positief te beïnvloeden.

Binnen het thema Kom werken waar je hart ligt , zoals dit de afgelopen vier jaar in de markt is gezet door SSiG, zal PKC specifieke thema-acties ontwikkelen. De belangrijkste doelgroepen zijn jongeren en herintreders. Daarnaast zal de campagne zich zijdelings ook op zij-instromers richten. De thema s zullen steeds appelleren aan de belevingswereld van de diverse doelgroepen op de arbeidsmarkt voor zorginstellingen. In de strategie staan activiteiten via de huidige medewerkers van de deelnemende zorginstellingen en pers-acties centraal. De campagne wordt voortgezet in 2003 en heeft een looptijd van vier jaar.

Over SSIG
Bij SSiG zijn zowel algemene ziekenhuizen, categorale ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties en instellingen voor gehandicaptenzorg aangesloten. Voor het merendeel van deze 42 locaties geldt, dat zij moeilijkheden hebben om de bestaande vacatures in hun zorginstelling te vervullen.

Over PKC
PKC (www.pkc.nl ) behoort tot de top 10 van communicatieadviesbureaus in Nederland. Het bureau is gevestigd in Groenekan (bij Utrecht) en telt 25 medewerkers. PKC adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van beleid, organisatie en uitvoering van in- en externe communicatie vraagstukken. Het bureau richt zich met name op de sectoren ICT, toerisme, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en food & retail.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Paul Kok Consultants
Ingrid Wallisch

Telefoon: 0346 - 217 117
E-mail: ingridwallisch@pkc.nl