Cross Platform Sentinel SuperPro

Eén USB softwarebeveiligingssleutel voor Windows, Macintosch èn Linux software.

De Sentinel SuperPro softwarebeveiligingssleutel van Rainbow Technologies is ingrijpend vernieuwd. Naast de nieuwe 6.3.0 Cross Platform software is ook de speciaal ontworpen ASIC vernieuwd. De sleutel is als 's werelds kleinste parallelpoort sleutel te leveren en als USB model. Beide modellen kunnen zowel stand alone als in een netwerkomgeving ingezet worden.

"Make security Simple"
De nieuwe Sentinel SuperPro 6.3.0 biedt nu het zogenaamde Crossplatform Support. Dit betekent dat de sleutel Windows, Macintosch èn Linux Software beveiligt. Met één USB SuperPro sleutel kan software voor meerdere platforms tegelijkertijd beveiligd worden. De Sentinel sleutel biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om op een veilige manier alle gegevens in de sleutel op afstand te wijzigen. Op deze manier kunnen sleutels niet-actief worden uitgeleverd en pas later bij de klant geactiveerd worden. Ook kan men een demo versie in een permanente versie omzetten, het aantal licenties uitbreiden, extra programma onderdelen vrijgeven, etc. zonder een nieuwe sleutel te sturen of een bezoek te brengen aan de klant.

Ook kan in enkele stappen de beveiligingsstrategie gekozen worden en een executable "geshelled" worden. De Toolkit 6.3.0 bevat bovendien een uitgebreide API Explorer waardoor het werken met API's sterk is vereenvoudigd. Met de nieuwe Combo installer worden met één handeling de system driver, server en monitor tool geïnstalleerd. De SuperPro USB driver is Windows Hardware Quality Labs (WHQL) gecertificeerd voor Windows 2000 en Windows XP.

Rainbow Technologies / De IntroCom Groep
Rainbow Technologies is volgens IDC met een marktaandeel van 42% wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligingsoplossingen voor het Internet, E-commerce en software. ICT-beveiliger IntroCom en Internet Service Provider IntroWeb zijn ieder specialist in hun eigen vakgebied. Verenigd in de IntroCom Groep vormen ze samen een ijzersterk team met een grote meerwaarde als het gaat om zakelijke Internet- en beveiligingsoplossingen. Kortom, alle kennis van Internet, netwerken en beveiliging gebundeld op één adres, een sterke combinatie.

Datum: maandag 13 januari 2003

---