Gemeente Nijmegen


---

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen
Telefoon (024) 3299111
Telefax (024) 3292378

Postadres
Postbus 9105
6500 HG Nijmegen

persinformatie
EMBARGO TOT 13 JANUARI 17.00 uur
Datum Nummer persbericht
10 januari 2002 p005


Johannes Frik wordt Ridder in de Orde van Oranje Nassau

De heer Johannes Frik wordt maandag 13 januari benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De daarbij behorende versierselen worden hem om 17.00 uur door burgemeester dr. G. ter Horst van Nijmegen in De Vereeniging uitgereikt.

De heer drs. A.J. Frik is ruim dertig jaar werkzaam geweest in het onderwijs, vooral in leidinggevende functies. Hij is bovendien bestuurslid van het Han Fortmann Centrum voor menselijke bewustwording en spirituele groei en van het Universitair Medisch Centrum. Ook nam hij het initiatief tot het instellen van de Gelderse Onderwijsprijs. De heer Frik heeft zich onderscheiden als een promotor voor meer zichtbare waardering en beloning voor kwalitatief goed werk van onderwijsgevenden.

Aanleiding tot het uitreiken van een onderscheiding is het afscheid van de heer Frik als voorzitter van de faculteitsdirectie van de Faculteit Educatie van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.


---
Alle informatie in dit bericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht.