GroenLinks

GroenLinks Tweede-Kamerfractie Nieuwsbrief 11 januari 2003 13:15
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Femke Halsema bezorgt verkiezingskrantjes in Groningen

(11 januari 2003)

GroenLinks lijsttrekker Femke Halsema bezoekt op maandag 13 januari Groningen. In Cultuurcentrum De Oosterpoort geeft zij om 12.00 uur het startsein voor de huis-aan-huisbezorging van het GroenLinks verkiezingskrantje. Daarna bezoekt Halsema samen met Marijke Vos en Ineke van Gent de Prof. Bladergroenschool om een speeltoestel aan te bieden. Op die manier vraagt GroenLinks aandacht voor speelruimte voor de jeugd.

Het GroenLinks verkiezingskrantje wordt de komende week in heel Nederland huis-aan-huis verspreid in een oplage van vijf miljoen exemplaren. Bij brievenbussen die zijn voorzien van de ja/nee-sticker wordt aangebeld om het krantje persoonlijk te overhandigen.

Bij het bezoek aan de Bladergroenschool zal Halsema aandacht besteden aan de noodzaak om voor kinderen voldoende veilige speelplekken in de buitenlucht beschikbaar te hebben. Om dat te onderstrepen zal zij samen met kinderen van de school een speeltoestel in gebruik stellen. Ook biedt Femke Halsema aan Gert Oele (afdelingscoördinator van de school) een manifest aan waarin wordt aangedrongen op meer aandacht en meer geld voor speelplekken voor de jeugd. Het toestel wordt beschikbaar gesteld door de Branchevereniging voor speeltoestellen.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Maandag 13 januari: Femke Halsema in Groningen

11.00 uur
Lezersvragen beantwoorden op stadsredactie Dagblad van het Noorden

12.00 uur
Cultuurcentrum De Oosterpoort: start verspreiding verkiezingskrant. De krant wordt in de Oosterpoortbuurt verspreid, waarbij bij mensen wordt aangebeld.

13.15 uur
Bezoek Prof. Bladergroenschool (Donderslaan, Corpus den Hoorn).


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -