1c570e.jpg




eToken van Aladdin biedt toegangsbeveiliging voor Novell eDirectory

USB-sleutel zorgt voor krachtige authenticatie en vergemakkelijkt login-procedures

IJsselstein, 13 januari 2003 Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet-content, maakt bekend dat eToken nu ook kan worden toegepast in combinatie met Novell eDirectory. eToken is een elektronische USB-sleutel die het login-proces voor gebruikers van eDirectory sterk vereenvoudigt en daarnaast zorgt voor een hoger beveiligingsniveau.

Op eToken kunnen login-gegevens opgeslagen worden, zoals wachtwoorden, PIN-codes, gebruikers- en domeinnamen. Doordat gebruikers zo niet langer gedwongen worden om verschillende vaak lange wachtwoorden te onthouden, wordt wachtwoordbeheer eenvoudiger en minder kostbaar.

De Novell Nsure-oplossingen zorgen ervoor dat de juiste mensen over de juiste netwerkbronnen kunnen beschikken, onafhankelijk van de locatie waar zij zich bevinden en zonder hierbij concessies te hoeven doen aan de beveiliging van het netwerk , zegt Wendy Steinle, Director of Marketing voor Novell Nsure. Aladdins eToken vult Novell Nsure aan door zeker te stellen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de bedrijfskritische applicaties en informatie.

Voor meer informatie, zie http://www.eAladdin.com/etoken.

Aladdin
Aladdin Knowledge Sytems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.