Provincie Flevoland



Subsidie voor promoten Flevoland als geschikte bedrijfslocatie

De provincie Flevoland heeft een speciale subsidieregeling voor het bedrijfsleven om het promoten van Flevoland als gunstig economisch vestigingsgebied te stimuleren. Bedrijven, bedrijfsverenigingen en andere zakelijke organisaties die bij hun (promotie )activiteiten ook Flevoland aanprijzen als economisch aantrekkelijke regio, maken kans op een provinciale bijdrage. Aanvragen voor deze subsidie zijn van harte welkom.

De provincie Flevoland vindt het belangrijk dat nieuwe bedrijven zich blijven vestigen in Flevoland. De gedachte achter deze
subsidieregeling voor economische gebiedspromotie is, dat juist de Flevolandse bedrijven goed kunnen uitleggen wat de voordelen van deze provincie als vestigingslocatie zijn. De provincie kan als het ware meeliften op interessante initiatieven.

Projecten die voor subsidie in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld promotiemiddelen zoals direct mail, cd roms, een vakbeurs, bijeenkomsten, brochures of publicaties in vaktijdschriften waarin de economische voordelen van Flevoland naar voren komen. Aan de subsidie is wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo is er alleen subsidie te krijgen voor promotie op economisch gebied, de subsidieaanvrager moet bereid zijn om zelf tenminste de helft van (de promotieactiviteit) het project te betalen en subsidie die in 2003 wordt aangevraagd moet ook dit jaar besteed worden.

De provincie heeft in 2003 23.500 euro beschikbaar voor deze subsidieregeling. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Meer informatie over de regeling en de voorwaarden is verkrijgbaar bij mevrouw J. van der Linde van de afdeling Economische Zaken, telefoon 0320 265 316.