Gemeente Putten

Wethouder De Graaf reikt prijzen kerstbomeninzamelactie uit (13-01-2003)


---

Putten, 13 januari 2003

Wethouder De Graaf reikt prijzen kerstbomen-inzamelactie uit

Burgemeester mr. B.J. van Putten heeft maandag 6 januari 2003 de trekking voor de prijzen van de kerstbomeninzamelactie verricht. De tien winnaars zijn uitgenodigd voor de prijsuitreiking op maandag 13 januari 2003 om 16.30 uur in de trouwzaal van het gemeentehuis. Wethouder E.H. de Graaf mocht de prijzen aan de gelukkige winnaars overhandigen.

De hoofdprijs, een mountainbike, is gewonnen door Nick van den Hoek (13 jaar). De radio/cassetterecorder met CD is gewonnen door Erwin van den Broeke (12 jaar) en de portable CD-speler door Jan-Peter Eveleens (12 jaar).
Sophianne Heetebrij (4 jaar), Maik van den Hoek (10 jaar), Aline Ruitenberg (8 jaar), Roy de Vries (9 jaar), Alinde Knoppersen (8 jaar), Maikel Adriaansz (7 jaar) en Herko Timmer (7 jaar) ontvingen ieder een CD-bon.

Rond de jaarwisseling organiseerde de gemeente Putten deze kerstbomeninzamelactie voor de Puttense jeugd voor de eerste keer. Jongeren tot 15 jaar konden een kerstboom inleveren. Voor iedere ingeleverde boom ontvingen ze 20 eurocent en een lot, waarmee ze kans maakten op één van de bovengenoemde prijzen.
In totaal zijn zon 750 kerstbomen ingeleverd bij de gemeentewerf aan de Ambachtstraat. De ingeleverde bomen zijn versnipperd.