Ingezonden persbericht

MGE Extranet Site voor Resellers, VARs en Solution Provide

Marketing en Technisch gereedschap die Value-Added Resellers helpt verkoop en marges te vergroten

WADDINXVEEN, 20030114 -- MGE UPS Systemen besteedt continue aandacht aan en is op zoek naar methoden om de relatie met haar channel partners te verbeteren. Het bedrijf ontwierp daarvoor een speciaal Extranet.

Door zich op deze 'resource site' te registreren krijgen MGE's Resellers, VARs en Solution Providers toegang tot allerlei services speciaal ontworpen om in hun behoeften te voorzien. 'Selection Hub' is de makkelijkste manier om bekend te geraken met het product aanbod van MGE UPS SYSTEMS en om de kennis van een bepaalde technologie te vergroten. Hier zijn eveneens oplossingen te vinden voor een specifiek computer model of een MGE model equivalent aan een andere UPS. 'Identity cards' geeft de belangrijkste mogelijkheden van ieder MGE product, software of services weer. Een complete set verkoophulpmiddelen inclusief foto's (zowel in hoge als lage resolutie), schema's en 3D animaties zijn hier op ondergebracht. Onder de knop 'Factsheets' zijn 1-pagina documenten te vinden waarmee men snel modellen met elkaar kan vergelijken en de unique selling points kan vinden. Onder 'Alle technische informatie' treft men de gebruikershandleidingen en de technische en logistieke specificaties aan.

Een interactieve database is aanwezig waarmee men ieder probleem aan hard- en/of software kan vinden inclusief de manier om het probleem op te lossen. www.var.mgeups.com

Over MGE UPS SYSTEMS
MGE UPS SYSTEMS is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor de kwaliteit van de elektriciteitsvoorziening die ontworpen zijn om de beschikbaarheid en productieve tijd van een voor de missie van het bedrijf essentiële applicatie of proces te verhogen. Van desktop PCs tot grote Data Centers en van telecommunicatiefaciliteiten tot fabrieken van halfgeleiders, de MGE UPS product- en serviceoplossingen worden in de hele wereld toegepast. Producten van MGE UPS SYSTEMS worden al meer dan 35 jaar door de grootste en meest veeleisende ondernemingen en organisaties in de wereld gekozen. MGE UPS SYSTEMS omvat 37 dochterondernemingen, 150 verkoop- en servicekantoren en -fabrieken in Europa, de Verenigde Staten en Azië, evenals twee R&D centra - in Grenoble, Frankrijk en Costa Mesa, Californië.

Waddinxveen, 14 januari 2003



Ingezonden persbericht