Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 14-01-2003 Mediaberichten 14 januari (10.30 uur)

ROERMOND Verkeersgewonde na scooterongeval

ROERMOND Een 18-jarige Roermondenaar is maandagavond na een ongeval geopereerd in het Roermondse ziekenhuis. Omstreeks 18.30 uur was hij met zijn bromscooter betrokken bij een aanrijding met een andere scooter op het fietspad aan de St. Wirosingel (net voor het viaduct). Deze tweede scooterrijder, een 21-jarige Roermondenaar is na de aanrijding doorgereden.

Dankzij getuigen die de achtergebleven kap van de tweede scooterrijder herkenden kon de familie van het slachtoffer de bestuurder van de tweede scooter opsporen. De gewaarschuwde politie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

OOSTRUM Voertganger gewond na verkeersongeval

OOSTRUM Een 30-jarige man uit Oostrum raakte maandagmiddag gewond bij een ongeval. Hij is per ambulance naar Vie Curie gebracht.

Net na het middaguur parkeerde een 60-jarige automobilist uit Oostrum zijn auto op een oprit aan de Watermolenstraat. Hij zag daarbij een voetganger die over het trottoir liep over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg en de voetganger kwam ten val. De man is met diverse kneuzingen aan knieën, arm en schouder per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

ROERMOND Roermondenaar na gevaarlijk weggedrag lid van project Golfslag

ROERMOND De auto van een 20-jarige Roermondenaar is in de nacht van maandag op dinsdag door de politie inbeslaggenomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en het lidmaatschap voor het project Golfslag is aangezegd.

De politie zag de man rond 3.30 uur met hoge snelheid over de Keulsebaan rijden. Met snelheden die boven de 150 km per uur lagen passeerde de bestuurder diverse uitritten en wegen van rechts. Op de rotonde met St. Wirosingel hield de politie de man staande. Op het bureau in Roermond zijn de formaliteiten afgehandeld.