Simac Techniek NV

Eerste Cisco Content Networking Specialist

Als eerste Cisco-partner in Nederland heeft Simac aan alle eisen voldaan voor het ontvangen van een Content Networking Specialisatie. Simac heeft daarmee bewezen over de kennis te beschikken om de Cisco Content Networking oplossingen te verkopen, te implementeren en te beheren.

"Natuurlijk zijn we blij met deze formele toewijzing door Cisco," aldus Ed Bezooijen, marketing manager van Simac. "Helemaal omdat we de eerste in Nederland zijn. Voor ons is het belangrijk om continu ons kennisniveau in de pas te laten lopen met de belangrijkste ontwikkelingen op de markt zoals content networking. Content networking optimaliseert elk netwerk, levert enorme schaalbaarheid, garandeert hoge beschikbaarheid van informatie op maat inclusief de juiste vorm van beveiliging. Bovendien biedt het onze klanten een hoger rendement op hun infrastructuurinvesteringen en een flexibeler aanwending ervan."

Hoogste certificatie
Simac is formeel Silver Partner van Cisco. Inmiddels is echter aan alle voorwaarden voor de Gold-status voldaan zodat Simac binnenkort de hoogste Cisco-certificatie mag voeren. Naast de eerder genoemde Content Networking specialisatie heeft Simac ook specialisaties op het gebied van Wireless LAN en VPN Security.

Simac ICT bv
Simac levert in Nederland een compleet dienstenpakket op het gebied van ICT-infrastructuren: consultancy, systeem- en netwerkintegratie, project management, facility management, managed services, onderhoud, detachering en productlevering. Met dit dienstenpakket verzorgt Simac voor haar klanten de complete cyclus van advies, ontwerp, implementatie en beheer.