Ingezonden persbericht

Lekker weg in eigen landpaviljoen op Vakantiebeurs

Stayokay winnaar Beste Stand Award 2003

De organisatie Stayokay de nieuwe naam van de NJHC heeft de Beste Stand Award in het Lekker weg in eigen land paviljoen op de Vakantiebeurs 2003 gewonnen. De jury noemde de stand een sublieme presentatie van een nieuwe naam en een nieuw imago van een bestaand product. Een nieuwe uitstraling die tot in elk detail is uitgevoerd. In één oogopslag wordt duidelijk waar het om gaat.

Er waren dit keer vijf genomineerden. Naast Stayokay waren dat Toerisme Noord-Holland (inclusief Amsterdam), de Regio VVV Holland/Rijnland, De Zaanse Schans en de Veluwe-presentatie. De laatste twee in deze rij kregen een extra Eervolle Vermelding.

De prijzen werden vrijdagavond 10 januari 2003 tijdens de Vakavond van de Vakantiebeurs in Utrecht uitgereikt door Cees van der Padt, vestigingsmanager Nederland van Toerisme Recreatie Nederland (TRN).

De Beste Stand Award is een initiatief van TRN, de organisatie die met haar producten, diensten en jarenlange expertise de autoriteit is in het bevorderen van het toeristisch, recreatief en congresbezoek aan en in Nederland. De Vestiging Nederland van TRN is verantwoordelijk voor het Lekker weg in eigen land paviljoen op de vakantiebeurs.

Toerisme Recreatie Nederland
Marketing PR
Vlietweg 15
Postbus 458
2260 MG Leidschendam
tel: + 31 (0) 70-3705356
fax: + 31 (0) 70-3705420
mobiel: 06-20 00 43 11
email: mschuiling@holland.com
www.holland.com
www.vvv.nl